Obavijesti Video Pretražite Navigacija

ATP Miami: Ančić u osmini finala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski tenisač Mario Ančić plasirao se u osminu finala turnira iz Masters serije u Miamiju. Ančić je u trećem kolu pobijedio Argentinca Juana Monaca sa 7-6 (5), 4-6, 6-1.

Bio je to iscrpljujući meč koji je trajao 2 sata i 40 minuta. U prvom setu obojica su po jednom gubila servis, pa je odluka pala u tie-breaku, koji je pripao Ančiću.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ATP Madrid: Đoković zaustavio Ančića Slika nije dostupna Ančić izgubio od Davidenka

U drugom se ponovila slika iz prethodnog meča s Murrayjem. Ančić je loše servirao, te je ubacio samo 39 posto prvih servisa, pa je Monaco uspio poravnati. No, u odlučujućem setu hrvatski je tenisač briljirao, te je sa dva breaka došao do pobjede.

U osmini finala Ančić će igrati protiv Rusa Nikolaja Davidenka, koji je u trećem kolu svladao Talijana Bolellija sa 6-7 (5), 7-5, 6-1. Ančić ima negativan omjer protiv Davidenka, dvije pobjede i tri poraza. Posljednji njihov međusobni dvoboj bio je 2006. na turniru u Parizu, a tada je pobijedio Davidenko.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene