Obavijesti Video Pretražite Navigacija
opet izvučeno iz konteksta?

Škoro objasnio što je mislio kad je rekao da će dobiti po prstima oni koji njima mašu

Miroslav Škoro kaže da je mislio na one koji kradu kada je rekao da će dobiti po prstima.

Miroslav Škoro je na predstavljanju liste Domovinskog pokreta za 4. izbornu jedinicu, objasnio na koga je mislio izjavom da će, kad on dođe na vlast, dobiti po prstima oni koji sada njima mašu

Pročitajte i ovo Viktor Orbán i Stephen Nikola Bartulica objava na Facebooku "Konzervativne snage diljem Europe rastu!": Bartulica uz Orbana, spominje borbu protiv rodne ideologije, uništavanje obitelji... Europski izbori - 2 Drugačija mišljenja Ovo je jedna je od gorućih tema u Europskoj uniji: Pogledajte što na nju kažu hrvatski političari

"Mogu mahati kojim god hoće prstima, to govori o njihovom karakteru. Ali, ono što je sigurno: Kad mi dođemo na vlast, dobit će po tim prstima", rekao je Škoro u petak u Slavonskom Brodu.

Danas je, pak, pojasnio da zapravo nije mislio na one koji mu pokazuju srednji prst, već na one koji kradu. 

"Ta fraza je kraj jednog mog izlaganja u kojem sam govorio o onima koji kradu. To se vidi, ali nažalost to su prenijeli samo neki portali. Govorio sam o ljudima koji se bave pljačkom države, govorio sam o tome da Hrvatska proizvede, bez obzira koliko smo u krizi, 350 milijardi godišnje BDP-a, a da ovi političari kontroliraju 180 milijardi i jako puno toga bude i u koruptivnim aferama, pa sam rekao da mogu mahati tim svojim prstima, a onda će dobiti po tim prstima. Dakle, radilo se o krađi", rekao je Škoro, na što su njegovi simpatizeri zapljeskali.

Komentirao je i objavu Hrvatske narodne stranke koja ga je nazvala "pjevačem opasnih namjera"

"Volim kad netko zove domovinski pokret strankom opasnih namjera jer me to podsjeća na ono vrijeme kad je Ivica Račan nazvao HDZ strankom opasnih namjera. Da, za ljude poput Vrdoljaka mi jesmo stranka opasnih namjera jer ćemo prekinuti hranidbene lance kojima on pripada i trgovačku koaliciju kojom se bavi", rekao je Škoro.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene