Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PROTIVNO ODLUCI STOŽERA

Ugostiteljski objekt posluživao goste u zatvorenom prostoru: Policija zaustavila rad i izdala prekršajni nalog

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučer su policijski službenici PU zagrebačke utvrdili da je ugostiteljski objekt radio protivno odluci Stožera. Uručen mu je prekšajni nalog te slijedi kriminalističko istraživanje.

U srijedu, 10. ožujka oko 20:15 sati na području Zaprešića, u Ulici kardinala Alojzija Stepinca, policijski su službenici zatekli kršenje propisanih epidemioloških mjera.

Naime, protivno Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, u ugostiteljskom objektu su dvojica konobara posluživali devetero gostiju u zatvorenom prostoru, a u to vrijeme tamo je bio u 51-godišnji vlasnik.

Pročitajte i ovo Kiretaža, ilustracija Kiretaža bez anestezije Iz dvije bolnice poručili da pacijentice same biraju način zahvata, javilo se još žena: "Kada je počelo čupanje iz mene, mislila sam da ću otići na onaj svijet"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ''Iz opreza'' Više europskih zemalja obustavilo upotrebu cjepiva AstraZenece: Postoje sumnje da uzrokuje zgrušavanje krvi

Vlasniku je uručen prekršajni nalog te je ugostiteljski objekt zatvoren. Također, provest će se kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ''Širenje i prenošenje zarazne bolesti'', priopćili su iz PU zagrebačke.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene