Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NEPOŠTIVANJE MJERA

Policija dovršila istragu o Kerumovoj privatnoj zabavi: Svi su prijavljeni zbog nenošenja maski, posebna kazna i Kerumu

Nakon objavljenog videozapisa sa privatnog druženja u Kaštelima, splitska policija provela je istragu te će 11 osoba biti kažnjeno zbog nepoštivanja epidemioloških mjera.

PU splitsko-dalmatinska dovršila je istragu o organiziranom privatnom okupljanju u ugostiteljskom objektu u Kaštelima.

Utvrđeno je da su sudionici ostvarili obilježja prekršaja, nisu nosili zaštitne maske te će 11 osoba biti prekršajno sankcionirano. Također, prekršajno će biti sanksioniran i 47-godišnjak koji je organizirao privatno druženje. Svi su prekršili Zakon o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

Nadalje, nije poštovana zabrana i ograničenje privatnih okupljanja radi čega će 61-godišnjak, kao odgovora osoba u pravnoj osobi i pravna osoba u sklopu koje posluje ugostiteljski objekt biti prekršajno sankcionirani.

Pročitajte i ovo Ivan Malenica, ministar pravosuđa i uprave Bit će i kazni? Ministar Malenica o sucima sa Kerumove terevenke: "Ponašanje sudaca je neprihvatljivo i baca lošu sjenu na pravosuđe"

Pročitajte i ovo Suci na zabavi s Kerumom Što će biti sa sucima? Ne stišavaju se reakcije na tulum sudaca kod Keruma: "Mladi koji se okupljaju su bioteroristi, a ovi drugi su ugledni članovi društva za koje tek trebamo utvrditi jesu li nešto loše napravili"

''Državnom inspektoratu bit će upućeno izviješće, a o utvrđenim činjenicama uputiti ćemo i obavijest Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu'', izvijestili su iz policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene