451039
451039
451039
451039
451039

Josipa Rimac kažnjena s 4000 kuna jer nije na vrijeme predala imovinsku karticu

  • , 22.09.2016., 12:13
  • Autor:
  • komentara

Povjerenstvo za sprječavanje sukoba interesa kaznilo je Josipu Rimac s 4000 kuna jer nije na vrijeme predala imovinsku karticu.

 
 
 
 
Josipa Rimac kažnjena je s 4.000 kuna
Josipa Rimac kažnjena je s 4.000 kuna

Josipa Rimac je, nakon što je prestala biti gradonačelnica Knina te je izabrana u Sabor, trebala podnijeti izvješće o imovinskom stanju što nije na vrijeme učinila.

"Sankcija je niža no što bi trebala biti", poručila je predsjednica Povjerenstva Dalija Orešković.

Povjerenstvo je na današnjoj sjednici donijelo i odluku o pokretanju postupka protiv bivše sisačko-moslavačke županice Marine Lovrić Merzel jer je nećaku omogućila posao prijevoza učenika.

Merzel je naime potpisivala ugovore kojima se posao dodjeljuje tvrtki u kojoj 50 postotni udio ima njezin nećak.

Povjerenstvo je na sjednici odbacilo prijave protiv Ivana Kovačića, Orsata Miljenića i Siniše Varge.

 

 

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se