Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oglas

Iskoristite priliku za putovanje uz 10% popusta za plaćanje Mastercard® karticama!

PR
PR Foto: PR
Izaberite super ponudu za kratki proljetni odmor ili razmišljajte unaprijed i uštedite uz first minute ponude ljetovanja na Crnom Jaju i nevjerojatan dodatan popust uz Mastercard!

Iskoristite Praznik rada i istražite Sarajevo, grad u kojem se isprepliću različite kulture i u kojem se svatko osjeća kao kod kuće. Smjestite se u Hotelu Villa Harmony koji se nalazi na savršenoj lokaciji za istraživanje i uživanje u panorami grada.

Elegancija, luksuz i vrhunski komfor za nezaboravan odmor u Splitu čekaju vas u Radisson Blu Resort & Spa. Uživajte u brojnim sadržajima i uslugama SPA centra Spalato kao što su turska sauna, finska sauna, jedinstven prostor za opuštanje, hladni i topli bazeni, masažne kade, privatni spa-centar, prostorije za kozmetičke tretmane i sadržaji za fitness.

PR PR Foto: PR

Razmišljajte unaprijed i uštedite jer 10% dodatnog popusta za plaćanje vašom pohranjenom Mastercard karticom možete iskoristiti i kod kupnje first minute ljetovanja u The Movie Hotelu u Tribunju.

Provjerite i ostale ponude te uživajte uz smještaj u najboljim hotelima jer od 19. do 21.04.2024. na odabrana putovanja ostvarujete 10% dodatnog popusta za plaćanje vašom pohranjenom Mastercard karticom!

Ponude na koje ostvarujete popust potražite na CrnoJaje.hr

PR PR Foto: PR

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene