Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Cilj: Bolja Jaska

Zvonimir Novosel novi gradonačelnik Jastrebarskog

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zvonimir Novosel imenovan je danas novim gradonačelnikom grada Jastrebarskog zamjenivši na toj dužnosti dosadašnjeg gradonačelnika Mihaela Zmajlovića, koji je jučer postao ministar zaštite okoliša i prirode

Zmajlovića je bio gradonačelnik Jastrebarskog od 2009. godine, a na primopredaji dužnosti novom gradonačelniku istaknuo je da je zahvalan na povjerenju koje mu je ukazao Predsjednik Vlade i Hrvatski sabor te da nema nikakvih bojazni za daljnje uspješno vođenje Grada od strane Zvonimira Novosela, stoji na službenim internetskim stranicama grada Jastrebarskog.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović na Plešivic komentirao i paramilitarne skupine Milanović o spornoj izjavi o genocidu u Srebrenici: "Ne smije biti svetih krava. A oni koji se usude prenositi razgovore s kave..." Slika nije dostupna (PRE)BRZ I ŽESTOK Divljao po cesti od Jastrebarskog do Zagreba: Bježao od policije, vozio u suprotnom smjeru, zabio se u policijsko vozilo... I sve bez vozačke

>> Evo kako se doista živi u Jastrebarskom...

"Zvonko je uz mene od početka, ima stručnost, potrebno znanje i iskustvo te bolje nego itko može preuzeti vođenje Grada u kojem je više od deset godina", rekao je Zmajlović dodavši da je siguran da će se svi njihovi zajednički planirani projekti i zacrtani ciljevi uspjeti ostvariti te da će rezultati suradnje Novosela i njegova zamjenika Stipe Bučara i ostalih djelatnika u Gradu ostati na zavidnoj razini.

Novosel je naglasio da mu je bilo zadovoljstvo surađivati sa Zmajlovićem niz godina dodavši da je uvjeren da će s jednakim žarom kao što je do sada vodio Jastrebarsko, voditi Ministarstvo zaštite okoliša i prirode. "Ovim trenutkom Jaski garantiramo kontinuitet i nastavak rada na svim važnim projektima na kojima smo radili posljednje tri godine", rekao je Novosel dodavši da svi moraju imati jedan cilj, bolju Jasku. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene