Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zoran 'Nemam Pojma' Milanović na 'jubitu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Imperija će uzvratiti udarac, poručio je prije nekoliko dana predsjednik Sabora Vladimir Šeks komentirajući brojne slučajeve kojima je SDP u zadnje vrijeme zasipao HDZ.

I ta se Šeksova najava već ostvaruje. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vlada vraća naknadu za SMS 6% poreza za usluge mobilne telefonije do ulaska Hrvatske u EU Slika nije dostupna Opuštenije ozračje Liberalizira se dosadašnji strogi režim u Banskim dvorima

Sasvim svježi uradak koji je dosad pogledalo tek nekoliko desetaka ljudi uz glazbenu podlogu pjesme 'Partijo slavna' počinje tekstom: 'Više su vam puta rekli da nemate pojma, nije bed. Nakon što poslušate novu medijsku 'zvijezdu', bit će vam puno lakše!'. 

Spot na internet stranici YouTube s naslovom 'Zvijezde pojma nemaju' predstavlja kompilaciju Milanovićevih odgovora prilikom sudjelovanja u emisiji javne televizije, kad je u više navrata ustvrdio da - nema pojma.

>> Snimka 'Zvijezde pojma nemaju'

Slijede odgovori predsjednika SDP-a prigodno nazvanog Zoran 'Nemam Pojma' Milanović: preteško pitanje za tako jednostavan odgovor; odgovor je nemam pojma; nisam našao nikakav odgovor; to je najteže pitanje; ne znam detalje; nemam pojma; nemam odgovor na sva društvena pitanja; iskreno govoreći, nisam tu načisto; to nisam pročitao, ne znam ništa o tome; nemam pojma; ne znam, vidjet ću s Ljubom Jurčićem, nemam pojma. Na kraju spota pojavljuje se pitanje Možda Ljubo ima pojma? i zaključak - Moš si mislit! 

Nakon što su se, dakle, HDZ-ovci dugo samo žalili da na 'jubitu' gostuju gotovo isključivo njihovi članovi, među kojima je ministar Ivica 'Kiro Prosviro' Kirin uvjerljivi šampion, većinska stranka počela je, čini se, parirati SDP-u i na internetu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene