449610
449610
449610
449610
449610

Milanović i Plenković sudjelovali u sučeljavanju Nove TV

  • , 09.09.2016., 19:57
  • Autor:
  • komentara

Zoran Milanović i Andrej Plenković stigli su na poziv Nove TV na sučeljavanje posljednjeg dana predizborne kampanje pred naneizvjesnije izbore, koji se održavaju u nedjelju, 11.9.2016. godine.

 
 
 
 
Dolazak Zorana Milanovića i Andreja Plenkovića na sučeljavanje (Video: Dnevnik Nove TV)
Dolazak Zorana Milanovića i Andreja Plenkovića na sučeljavanje (Video: Dnevnik Nove TV)

'Zoran Milanović i Andrej Plenković prošli su 1000 kilometara i tražili glas za svoju opciju. Ovo posljednje sučeljavanje iskoristit će da dodatno motiviraju svoje birače, ali i da pokušaju pridobiti neodlučne u svoj tabor. Tko će biti hrvatski premijer odlučit će birači u nedjelju, možda i temeljem dojma u večerašnjem sučeljavanju', rekao je uoči sučeljavanja Mislav Bago.

Nakon što je Nova TV uputila pozive Zoranu Milanoviću i Andreju Plenkoviću za sučeljavanje programa u petak 9. rujna, Zoran Milanović objavio je jutros da dolazi. Oko 16 sati svoj je dolazak na sučeljavanje u 20h na Novoj TV  potvrdio je i Andrej Plenković.

'Izađi i bori se! - poziva Nova TV. Može! Pa to je moj slogan! Dolazim večeras na debatu u 20 sati na Novoj TV', napisao je jutros Milanović na Facebooku.

Andrej Plenković, šef HDZ-a, kojeg su novinari na sajmu u Gudovcu pitali hoće li se odazvati na sučeljavanje na Novoj TV, nakon što je šef Narodne koalicije Zoran Milanović (SDP) putem Facebooka poručio da će doći na debatu, nije dao konkretan odgovor.

Plenković je samo poručio da će odluku donijeti nakon sastanka u stranci u petak poslijepodne.

"S obzirom da gospodin Milanović dugo očito razmišlja, hoće li ili neće, bi ili nebi, mi ćemo danas tijekom dana, s obzirom da smo imali već jedan drugi program, kad dođemo u Zagreb, u stranku, vidjeti kakve su nam obaveze i nakon toga ćemo kontaktirati vašu kuću (Novu TV)", rekao je Plenković reporterki Dnevnika Nove TV Ivanki Čuljak.

Na ponovljeni upit, uz obrazloženje da je debata ipak tek večeras, Plenković rekao ništa novo, već samo poručio: "Odgovorio sam vam".

Nešto prije 16 sati potvrdio je svoj dolazač na večerašnje sučeljavanje koje će na Novoj TV početi u 20 sati.

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se