Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Milanović se obratio mladima

'Optužuje me se da sam hladan i bez emocija'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Forum mladih SDP-a Hrvatske u Topuskom održava konvenciju na kojoj je i premijer Zoran Milanović.

'O ukusima se ne raspravlja, ali uvijek se sve vraća na dojam', rekao je Zoran Milanović na konvenciji Foruma mladih SDP-a u Topuskom.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin i Barbara Štrbac Najavio promjenu Grbin otkrio hoće li poštovati odluku Ustavnog suda i naglasio: "To je životinja stjerana u kut" Ustavni sud odlučio o Zoranu Milanoviću (Na slici Miroslav Šeparović, predsjednik Ustavnog suda) Dva dana nakon izbora Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

'Ja ne bih bio ja jer ne razgovaram u rukavicama, to mnogi znaju, ali ni sa bokserom', dodao je. 

Premijer i predsjednik SDP-a obratio se mladima među kojima su bili i članovi riječkog SDP-a koji su ga napali na Facebooku nakon posljednje poplave poplavljenim područjima gdje je premijer jednoj od mještanka rekao kako je njemu prošle godine u kući puknula cijev. Oni su odbili stati pred kamere, ali su se ispričali na Facebooku navodeći kako su pogriješili sa svojim istupom. 

'Ove četiri godine su početak priče o promjeni ove zemlje. Tu očekujem vašu pomoć i povjerenje iako ponekad mislite da radimo krivo. Ne morate se stidjeti što je netko SDP-ovac. Griješimo, i imam ekskluzivnu informaciju, grešaka će biti još', rekao im je premijer.

Sastanak Predsjedništva SDP-a: 'Uvijek postoje svađe u familiji'

Na konvenciji Foruma mladih SDP-a bira se predsjednik, a kandidate je iskomentirao i Milanović. 'Vidim da su samo dva kandidata, nadam se da nije riječ o podjelama. Ne navijam za nikoga, ali trebam vašu podršku, podršku Vladi', rekao je. 

'Što ce biti ako se ekipa nakon jedne duhovne obnove vrati na vlast. Njih zanima jedino novac. Prodaju stalno iste priče i prodaju politiku za opustošenje. Optužuje me se da sam hladan i bez emocija, ali ovo su emocije. Čuvajte se, birajte riječi, budite katkad i izravni, ali ne osorni. Trebamo vašu podršku i vjerujte svojoj Vladi', poručio je mladima predsjednik SDP-a.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene