447949
447949
447949
447949
447949

Zoran Milanović: Neću više kritizirati Vučića i Nikolića

  • , 25.08.2016., 20:50
  • Autor:
  • komentara

Zoran Milanović osvrnuo se u Zadru na aktualnu situaciju o kojoj priča cijela regija, a tiče se snimanja njegova razgovora s braniteljima.

 
 
 
 
Tko je tajno snimao razgovor? (Video: Dnevnik Nove TV)
Tko je tajno snimao razgovor? (Video: Dnevnik Nove TV)

Zoran Milanović održao je u Zadru govor u sklopu predstavljanja Narodne koalicije. Neizravno se osvrnuo i na situaciju tajnog snimanja.

Rekao je kako ga iz HDZ-a sada napadaju zato što je kritizirao Aleksandra Vučića i Tomislava Nikolića.

OVDJE ISPROBAJTE APLIKACIJU GDJE SAM 2016.

'S obzirom da nisam vidio da su oni na njihovim listama bit ću svejedno toliko obziran pa ih neću više kritizirati. Ali, kritizirao sam ih zato jer rade štetu hrvatskoj državi i hrvatskim braniteljima. Ako to HDZ može riješiti u ovih par tjedana na osovini Pantovčak, HDZ i radikalna stranka u Beogradu, dobro. Ako ne, riješit ćemo mi, ja, moji prijatelji, branitelji jer nam je hrvatski interes u srcu, ali i u glavi', rekao je Milanović.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se