Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavio u Zadru

Zoran Milanović: Neću više kritizirati Vučića i Nikolića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zoran Milanović osvrnuo se u Zadru na aktualnu situaciju o kojoj priča cijela regija, a tiče se snimanja njegova razgovora s braniteljima.

Zoran Milanović održao je u Zadru govor u sklopu predstavljanja Narodne koalicije. Neizravno se osvrnuo i na situaciju tajnog snimanja.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović i Andrej Plenković Uoči izbora Svjetski mediji raspisali se o političkoj situaciji u Hrvatskoj: Plenković je autoritaran, Milanović oštra jezika Zoran Milanović Facebook objava Milanović: "Kao svaki ugroženi diktator, Plenković medije proglašava neprijateljima"

Rekao je kako ga iz HDZ-a sada napadaju zato što je kritizirao Aleksandra Vučića i Tomislava Nikolića.

OVDJE ISPROBAJTE APLIKACIJU GDJE SAM 2016.

'S obzirom da nisam vidio da su oni na njihovim listama bit ću svejedno toliko obziran pa ih neću više kritizirati. Ali, kritizirao sam ih zato jer rade štetu hrvatskoj državi i hrvatskim braniteljima. Ako to HDZ može riješiti u ovih par tjedana na osovini Pantovčak, HDZ i radikalna stranka u Beogradu, dobro. Ako ne, riješit ćemo mi, ja, moji prijatelji, branitelji jer nam je hrvatski interes u srcu, ali i u glavi', rekao je Milanović.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene