448373
448373
448373
448373
448373

Milanović: 'Emisari i huškači iz Beograda neka ne prelaze preko Dunava'

  • , 30.08.2016., 11:13
  • Autor:
  • komentara

Zoran Milanović poručio je vrhu srpske vlasti: Emisari i huškači iz Beograda neka ne prelaze preko Dunava.

 
 
 
 
Malo o obećanjima, malo o ideologiji (Video: Dnevnik Nove TV)
Malo o obećanjima, malo o ideologiji (Video: Dnevnik Nove TV)

OVDJE ISPROBAJTE APLIKACIJU GDJE SAM 2016.

Komentirajući jučerašnje izjave premijera Srbije Aleksandra Vučića, lider SDP-a i kandidat za premijera Narodne koalicije Zoran Milanović, ocijenio ih je redovitim repertoarom uvreda koje Vučić ima za Hrvatsku. 'Emisari i huškači iz Beograda neka ne prelaze preko Dunava', poručuje.

Također dodaje da nikad ne priča 'protiv Srba, samo protiv čaršije, a to je pisao Stjepan Radić. Čitajte malo'.

Ovo je kazao nakon kave koju je popio s bivšim predsjednikom Hrvatske Stjepanom Mesićem koji je također u utrci za mjesto u Hrvatskom saboru na izborima u rujnu.

Mesić je ispričao kako su na kavi razgovarali o predizbornoj situaciji. 'Pričao sam mu gdje sam bio do sad, što radim, i on je to meni rekao. Sanirano je dosta onoga o čemu je bilo do sad rasprava. Ona tema da nećemo ostaviti Hrvate s Bošnjacima, on je htio reći da nećemo dozvoliti razbijanje BiH, da se izdvoji RS iz BiH, jer mi smo garant opstanka BiH, Hrvatska je to potpisala, pa to treba i decidirano reći', kaže Mesić.

Bivši predsjednik komentirao je i snimku koja je procurila sa sastanka Milanovića s braniteljima. 'To je bila vijest za jedan dan. Neće to riješiti pitanje izbora. To u izborima ne igra neku ulogu', smatra Mesić te je dodao da on nije u žestokoj kampanji.

'Milanoviću ne treba davati savjete, on je dovoljno politički educiran da zna držati situaciju pod kontrolom', zaključuje Mesić.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se