Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Foto: Gamad u Saboru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Između složenih salveta u saborskom restoranu, u kojem se osim djelatnika s Markova trga i novinara hrane i saborski zastupnici, primjećen je oveći žohar. Ugodno smješten na mekanom između poslužavnika i pribora za jelo te hrane.

Čistoća u saborskom restoranu inače je besprijekorna, ali vijest o jeftinom saborskom ručku se proširila.

Pročitajte i ovo Ilustracija Jako opasno Žena umrla, a 12 ljudi u bolnici nakon što su jeli sardine u omiljenom turističkom restoranu Britanski par na ljetovanju na Kreti uzbuna na otoku Muž i žena bježali iz restorana bez plaćanja računa? Njihovo objašnjenje je sve: "Nije bilo dovoljno pečeno"

Dezinsekcijske službe imat će dosta posla da iskorijene nametnike u Saboru.

Bivšeg ministra zdravstva i HDZ-ovog zastupnika Andriju Hebranga žohar u saborskom restoranu podsjetio je na studentske dane. 

Kazao nam je kako su '70-ih godina, kad je bio student i kada se hranio po studentskim restoranima, ako nije bilo žohara bili tužni. 

Naime, priča Hebrang, tada se govorilo 'ako hrana nije dobra za njih, onda nije ni za nas'. 

Ipak je naglasio kako je u 21. stoljeću nedopustivo da se tako nešto događa u Hrvatskom saboru. Treba, poručio je, provesti dezinsekciju, ali pritom paziti da se ne pretjera i ne otruje saborske zastupnike dodao je pola ozbiljno pola u šali.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene