Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za vikend hladno

Znatno zatopljenje od sredine idućeg tjedna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I petak su u cijeloj Hrvatskoj obilježile snježne oborine. Iako manje nego proteklih dana, i dalje izazivaju probleme i otežan promet. Meteorolozi najavljuju smirivanje vremena za vikend, potom ponovno oborine te od sredine idućeg tjedna zatopljenje.

Vrijeme se polako smiruje, još noćas i u subotu prijepodne bit će nešto snijega, uglavnom u gorju i istočnim krajevima zemlje, no to su samo ostaci današnje male ciklone, kaže meteorologinja Ana Bago. Najviše sunca sutra se može očekivati na sjeveru Jadranu, dok će na jugu biti nešto više oblaka, posebno ujutro kada će pasti i malo kiše.

Pročitajte i ovo Ilustracija upaljen meteoalarm Stiže pogoršanje vremena, u nekim dijelovima Hrvatske padat će i - snijeg! Nikola Vikić-Topić, Valentina Baus i Dino Goleš Tek je počela Prognostičar Dnevnika Nove TV otkrio koliko će nas još stiskati zima i čeka li nas novi snijeg. Objasnio i zašto ne treba vjerovati - aplikacijama

U noći sa subote na nedjelju naoblaka će se na na nekim mjestima značajno stanjiti i u tim područjima temperatura će se dosta spustiti.  U kopnenim predjelima trebala bi se kretati između -4 i -8 stupnjeva, a u područjima gdje će se prilično razvedriti temperatura može pasti i ispod -10. Tijekom dana bit će sunca, ali će ostati dosta hladno te bi se preko dana te vrijednosti trebale zadržati oko nule.

Sredinom idućeg tjedna čekaju nas nove oborine, najprije snijeg koji će se potom miješati s kišom, a od srijede ili četvrtka stiže zatopljenje koje bi trebalo donijeti dosta visoke temperature.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene