Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nemam scenarija'

Zlatar Violić: Ne očekujem dramu u HNS-u nakon izlaska Čačića iz zatvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministrica kulture Andrea Zlatar Violić (HNS) izjavila je danas kako ne očekuje nikakve dramatične promjene u HNS-u nakon izlaska iz zatvora njezinog nekadašnjeg istaknutog člana i prvog podpredsjednika Vlade Radimira Čačića.

Zlatar Violić rekla je novinarima kako joj je osobno drago da Čačić izlazi na slobodu "izdržavši ono što je trebao" dodavši kako "njegova politička karijera ovisi o njegovim potezima, a Vladina o onome što radi Vlada".

Pročitajte i ovo Radimir Čačić demantirao da izlazi iz koalicije SVE SU DOGOVORILI I POTPISALI Radimir Čačić demantirao da Reformisti izlaze iz koalicije: "Očito da je panika ozbiljna" Radimir Čačić i HSLS u klubu - 4 Liberalni klub Radimir Čačić i Dario Hrebak zajedno u saborskom klubu: "Naša je uloga da Vlada ima 76 ruku"

Upitana što očekuje od Čačića Zlatar Violić je odgovorila kako "nema nikakve scenarije". Vjerujem da će se pripremati po onome što je najavljeno za nastup na parlamentarnim izborima, kazala je.

Podsjećamo, Povjerenstvo za uvjetni otpust Ministarstva pravosuđa uvažilo je Čačićevu molbu za prijevremenim izlaskom iz zatvora, tako da će u petak izaći na slobodu. (I.D. / Hina)

Radimir Čačić u petak izlazi iz zatvora!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene