Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Danas povjerenstvo

Radimir Čačić u petak izlazi iz zatvora!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čačićev odvjetnik Rajko Mlinarić izjavio je kako je siguran da su ispunjeni svi pravni uvjeti za prijevremeno otpuštanje Čačića te je izrazio uvjerenje da će biti pušten iz zatvora.

Povjerenstvo za uvjetni otpust Ministarstva pravosuđa uvažilo je Čačićevu molbu za prijevremenim izlaskom iz zatvora, tako da će u petak izaći na slobodu.

Pročitajte i ovo Ilustracija vlada donijela odluku Dobre vijesti za vozače: Niže cijene goriva od utorka Slika nije dostupna Pusić komentirala odluku suda 'Čačiću treba dati mira da prebrodi teško stanje u kojem se našao'

FOTO Nova figura i osmijeh na licu: Radimir Čačić prošetao Varaždinom

Povjerenstvo za privremeni otpust na sjednici je odlučivalo o ukupno 40-ak molbi.

Bivši prvi potpredsjednik Vlade kaznu za prometnu nesreću s dvoje poginulih u Mađarskoj počeo je služiti lani 17. lipnja, nakon što mu je Vrhovni sud odbio žalbu na presudu zagrebačkog Županijskog suda, koji ga je osudio na 22 mjeseca zatvora, u skladu s presudom suda u Mađarskoj.

No, Čačićeva obrana smatra da je pritom došlo do pogrešnog pravnog tumačenja jer je, prema mađarskoj presudi, Čačić nakon polovice kazne trebao biti pušten na slobodu, dok se hrvatski sud vodi domaćim zakonom koji propisuje da za otpust nakon 11 mjeseci mora podnijeti posebnu molbu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene