Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Aukcija

FOTO Evo što prodaje američko veleposlanstvo u Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako ste u potrazi za novim prijevoznim sredstvom možda je ovo prava prilika za vas.

Američko veleposlanstvo u Zagrebu putem aukcije građanima nudi na prodaju dva rabljena vozila - Mercedes Viano 2.2CDI iz 2008. godine te Chevrolet Bus C4500 Supreme SII iz 2007 godine.

Pročitajte i ovo Ilustracija Horor u Dalmaciji "Treba li čekati da netko pogine?": Usred vožnje otvorila se rupa u autobusu, sve je snimljeno Scena iz filma Titanic Aukcija Prodan kontroverzni rekvizit iz filma Titanic zbog kojeg se mnogi pitaju jesu li mogli preživjeti i Jack i Rose

Početna cijena Mercedesa je 85.000 kuna, a Chevroleta 75.000 kuna. Želite li sudjelovati u dražbi potrebno je registrirati se na stranicama Veleposlanstva te dati ponudu sa iznosom koji ste spremni ponuditi za vozilo. Potom ćete biti pozvani na pregled vozila, a zatim i dati i svoju konačnu ponudu.

Vozila se prodaju po načelu viđeno-kupljeno, prema potvrdi Ministarstva Vanjskih Poslova - Diplomatskog Protokola RH i Ministrastva Finacija - Carinske Uprave bez naplate carine, PDV-a i posebnog poreza.

Kupcu vozila osigurava se račun u kunama, knjižica vozila i prometna dozvola ili potvrda MUP-a, izjava državnog protokola RH kojom se dozvoljava prodaja predmetnog vozila Hrvatskoj pravnoj ili fizičkoj osobi bez naplate carine, posebnog poreza i poreza na dodanu vrijednost te potvrda da je vozilo kupljeno na javnoj dražbi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene