Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Turbulencije u HSLS-u

Želimir Janjić izašao iz HSLS-a i najavio ostavku na mjesto državnog tajnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon današnje odluke HSLS-a o izlasku iz vladajuće koalicije, član te stranke i državni tajnik u Ministarstvu obrazovanja Želimir Janjić izašao je iz HSLS-a i najavio da će dati ostavku na mjesto državnog tajnika.

'Kako ministarstvo radi tek u ponedjeljak ja ću svoj mandat tada predati ministru Radovanu Fuchsu', kazao je Janjić Hini u kratkom telefonskom razgovoru.

Pročitajte i ovo Ministar Božinović pozvao je Bojana Ivoševića da da ostavku Policajac u sačekuši? Božinović pozvao Puljkova zamjenika na radikalan potez: "Uvijek kad im nešto propadne za to prozivaju splitsku policiju..." Ivan Kaštelan, reporter Dnevnika Nove TV Šok u Splitu zbog ostavke Tko je novi šef splitske policije? "Pamti ga se i kao glavnog ravnatelja policije s najkraćim stažem"

'To je moralan čin. Vi morate imate predlagatelja, a s obzirom na to da je HSLS izašao iz koalicije, a ja više nisam član stranke, naravno da je moralno da dam ostavku na mjesto državnog tajnika', dodao je.

Čelnik HSLS-a Darinko Kosor večeras je na javnoj televiziji najavio da će svo troje HSLS-ovih državnih tajnika u ponedjeljak dati svoje mandate na raspolaganje, kao i potpredsjednica Vlade Đurđa Adlešič, no ona, kazao je, ima izvorni zastupnički mandat i vratit će se u Hrvatski sabor. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene