Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Obiteljski razlozi'

Zdravko Livaković dao ostavku na mjesto tajnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zdravko Livaković podnio je ostavku na mjesto državnog tajnika za infrastrukturu u Ministarstvu prometa.

Ostavku nam je potvrdio sam Livaković te tvrdi kako iza ostavke stoje obiteljski razlozi te nije htio vipše ništa komentirati.

Pročitajte i ovo Papa Franjo Papa prihvatio Poljski biskup dao ostavku: Bio je nemaran oko slučajeva svećeničkog zlostavljanja djece Vraćen dio usluga HAK-a - 1 Izvješće HAK-a Sanacija prometne nesreće obustavila promet: U dijelu zemlje zbog utrke biciklista zabrana vozila

Ovaj je potez, neslužbene su informacije, navodno dogovor između njega i ministra Božidara Kalmete. Iz izvora bliskih HAC - u doznajemo pak, da se USKOK raspitivao i o Livakovićevoj ulozi u tom poduzeću, koje posljednje vrijeme potresaju brojne afere, a u kojoj je on šef Nadzornog odbora.

Ime Zdravka Livakovića se proteklih dana povezivalo uz afere u HAC-u te se u medijima već postavljalo pitanje njegove ostavke jer je predsjednik Nadzornog odbora HAC-a.

'Ukoliko me policija pozove, ja ću se rado odazvati'

Uprava, koja je bojenje tunela plaćala čak šest, a dionicu autoceste dva puta skuplje i dalje je netaknuta. HAC-ove direktore proziva se zbog brojnih nepravilnosti, skupocijenog bojenja tunela, pogodovanja u javnoj nabavi, sporne kupovine automobila, fiktivnog zapošljavanja Josipa Pocrnića te korupcija pri zapošljavanju na naplatnim postajama.

'Ja sam pismeno zatražio da mi se rezultati interne istrage dostave na znanje. A što se tiče policijskih to ne bi želio komantirati, a ukoliko ja osobno budem pozvan vrlo rado ću se odazvati tome', rekao nam je Zdravko Livaković prije dva dana, predsjednik NO-a HAC-a.

>> Afere bujaju, za Upravu HAC-a nema loših vijesti

>> HAC je bojanje tunela platio dva puta?!


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene