Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijeti elementarna nepogoda

Zbog obilnih kiša preusmjeren promet u općini Medulinu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U općini Medulinu oko područja Lokve i Fucane promet je zbog izlivenih oborinskih voda i obilnih kiša preusmjeren, a općina je već aktivirala mjerodavne službe i komunalno poduzeće kako bi se problem što prije riješio.

Donačelnik Medulina Damir Demarin kaže kako je ugroženo 60 kućanstava u jugoistočnom dijelu naselja Kapovice i Fucane. Zbog kiše koja ne prestaje, Demarin očekuje da će se stanje smiriti tek idućih dana.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zbog radova Zatvara se dio prometne ulice u Zagrebu: Ovo su obilazni pravci Dva taksija sudjelovala u prometnoj nesreći u Zagrebu - 1 Nesreća u metropoli VIDEO Krš i lom u centru Zagreba: Sudarila se dva taksija, tramvajski promet bio u prekidu

>> Zbog kiše ponovno raste razina Like i Novčice

Ističe da je stanje dramatično jer odvodni kanali ne mogu prihvatiti tako velike količine oborinskih voda, a kopanjem novih kanala voda se preusmjerava na ceste kako bi se izbjeglo da se izlije u dvorišta. Ako se problem uskoro ne riješi, Medulinu prijeti elementarna nepogoda s velikim štetama, zaključuje Demarin. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene