Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Radnik progovorio

'TO JE NEOPISIV SMRAD' Meso koje se ne pojede u svatovima smrzava se i kasnije ubacuje u bureke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U redakciju Provjerenog ne prestaju stizati novi dokazi o načinu poslovanja Bosiljka Stanića, vlasnika maloprodajnog lanca trgovina Boso.

Radnici maloprodajnog lanca trgovina Boso moraju 700 kuna od mizerne plaće potrošiti u njegovim trgovinama, kupovati robu kojoj je istekao rok trajanja, kupovati sve što je ispod norme koju im gazda zada, inače im skida s plaće.

Pročitajte i ovo Nedostatak građevinskih radnika - 5 uvozimo radnu snagu Građevinskih radnika nedostaje u cijeloj zemlji, a najviše u dva zanimanja: "Nisu dovoljno kvalificirani i kompetentni" Ilustracija Oteli ih nakon slijetanja Kraj misteriozne otmice u brdima: Policija imala dozvolu za smrtonosnu silu

Ovoga smo puta dobili dokaz koji svjedoči o menadžerskim metodama njegova sina Mihovila Stanića. U mailu on tjera zaposlenike da gotovinu podižu na Bosinim bankomatima koji jasno uzimaju naknadu. Oni koji zabušavaju, kako navodi, bivaju obilježeni.

Ali imamo i izjavu radnika što se događa s mesom koje se ne pojede na svatovima.

'Iz svatova sve ono mljeveno meso što ostane ide u šokere. To se smrzne i kad nama treba meso to ide na odmrzavanje, preradi se i stavlja u burek. Tako oni rade burek cijelo vrijeme, znači sve što je mesnato u toj pekari ide iz svatova većinom', objasnio je Tomislav Skelac, bivši radnik Bose.

'To bude neopisiv smrad kad to meso dolazi tamo, to bude u bijelim kantama velikim, niti je pokriveno niti ima neku zaštitu. To se samo iz kombija istrese u banjice i onda ide na preradu i ide u burek', kaže Tomislav.
 

Emisiju gledajte četvrtkom od 22:15 na Novoj TV, a više o pričama iz Provjerenog saznajte na novatv.hr/provjereno

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene