Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama na prugi

Zapalio se i izgorio vagon putničkog vlaka Zagreb-Slavonski Brod

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U subotu navečer zapalio se zadnji vagon putničkog vlaka na relaciji Zagreb-Slavonski Brod, u požaru nije bilo ozlijeđenih, a na željezničkom kolodvoru u Starom Petrovom Selu požar su gasili vatrogasci dobrovoljnog vatrogasnog društva, izvijestila je policija.

Kako se navodi u priopćenju, u subotu u 21,49 sati zaprimljena je dojava konduktera putničkog vlaka br. 2023, koji prometuje na relaciji Zagreb-Slavonski Brod, da je došlo do zapaljenja zadnjeg vagona, i da će stati na željezničkom kolodvoru Staro Petrovo Selo kako bi se požar ugasio.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nije kočio na vrijeme Željeznička nesreća u Slavoniji: "Žurio se jer mu je sin sletio s ceste. Onda se autom zabio u vlak i totalno slupao vozilo" Nalet vlaka poznati detalji Nije se zaustavio na rampi, vlak mu pokosio vozilo

Na željeznički kolodvor u Staro Petrovo Selo upućeni su vatrogasci i policijska ophodnja PP Nove Gradiške, koja je potvrdila dojavu.

Sudarila se dva putnička vlaka, pet osoba ozlijeđeno

Uzrok požara, koji je u subotu navečer izbio u zadnjem vagonu putničkog vlaka na relaciji Zagreb - Slavonski Brod, utvrdit će istražitelji iz Centra za forenzička ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“, koji će, kako se doznaje, u ponedjeljak doći iz Zagreba.

Požar, u kojemu nije bilo ozlijeđenih, ugasili su vatrogasci na željezničkom kolodvoru Staro Petrovo Selo. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene