Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izvijestio HAK

Zapalilo se vozilo na autocesti, vozi se usporeno u višekilometarskoj koloni

Zapalio se automobil (Arhiva: Zeljko Mrsic/24sata)
Zapalio se automobil (Arhiva: Zeljko Mrsic/24sata)
Zbog zapaljenog vozila na autocesti A1 poslije čvora Jastrebarsko u smjeru Karlovca, vozi se jednim trakom usporeno u koloni od oko dva kilometra.

Gužve na prometnicama i u nedjelju. K tome se u poslijepodnevnim satima na autocesti A1 zapalilo i vozilo pa se vozi usporeno u koloni od dva kilometra.

Zbog prometne nesreće prekinut je promet na državnoj cesti DC23 u Brinju. Obilazak regulira prometna policija, javlja HAK.

Pročitajte i ovo Gužva na prometnicama (Foto/Arhiva: Dusko Marusic/PIXSELL ) Pojačan promet Počele gužve: Kilometarske kolone na graničnim prijelazima i naplatnim kućicama

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna HAK upozorava Gužva na zagrebačkoj obilaznici: Tri prometne nesreće u samo 10 minuta stvorile kolone od 6 kilometara

Pojačan je promet na važnijim cestama, uključujući autoceste A1 Zagreb-Split-Ploče, A2 Zagreb-Macelj, A3 Bregana-Lipovac, A6 Rijeka-Zagreb, Istarski ipsilon, Jadransku i Ličku magistralu magistralu (DC8).

Pojačan je promet i u pojedinim trajektnim lukama i pristaništima, te na pojedinim graničnim prijalzima sa Slovenijom i BiH. Na većini cesta vozi se bez posebnih ograničenja osim na dionicama gdje su u tijeku radovi.

Aktualno Naručivala hranu izvana iako u rezidenciji ima kuhara: Supruga izraelskog premijera državi mora platiti 90.000 kuna Sara i Benjamin Netanyahu (Foto: AFP) Sara i Benjamin Netanyahu (Foto: AFP) Foto: Afp Sara i Benjamin Netanyahu (Foto: AFP) Sara i Benjamin Netanyahu (Foto: AFP) Foto: Afp Sara Netanyahu (Foto: AFP) Sara Netanyahu (Foto: AFP) Foto: Afp Sara Netanyahu (Foto: AFP) Sara Netanyahu (Foto: AFP) Foto: Afp Sara i Benjamin Netanyahu (Foto: AFP) Sara i Benjamin Netanyahu (Foto: AFP) Foto: Afp +0 Sara Netanyahu (Foto: AFP) Svijet Naručivala hranu izvana iako u rezidenciji ima kuhara: Supruga izraelskog premijera državi mora platiti 90.000 kuna 1/6 >>

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene