Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Zadužen za koordinaciju ministarstava

Zamjenik Branka Grčića bit će Oreškovićev CIO?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Tihomir Orešković uskoro bi mogao imenovati Jakšu Puljiza, za svog CIO-a (chief integration officer), piše Jutarnji list.

Jakša Puljiz, dosadašnji zamjenik SDP-ova ministra regionalnog razvoja i fondova EU Branka Grčića će u kabinetu premijera Tihomira Oreškovića biti zadužen za koordinaciju rada svih ministarstava, doznaje Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Branko Grčić Ako pobijede na izvorima SDP obećava umirovljenicima: "Rast mirovina stavili smo u fokus, povećat ćemo ih na 750 eura" Slika nije dostupna Pohvala iz oporbe Grčić zadovoljan Oreškovićevim izborom Puljiza za CIO-a: 'On je profesionalac'

Jakša Puljiz doktor je znanosti s Instituta za razvoj i međunarodne odnose. Magistrirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a doktorirao na Ekonomskom fakultetu u Splitu. Objavio je niz stručnih i znanstvenih radova iz područja regionalnog i lokalnog razvoja, gospodarskog rasta i konkurentnosti. Branko Grčić doveo ga je u Ministarstvo kao nestranačkog stručnjaka.

U Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova EU bio je glavni koordinator procesa provedbe i praćenja reformi za Europski semestar, voditelj Radne skupine za EU fondove, nacionalni koordinator za programe pomoći i suradnje s EU te voditelj Nacionalne fokalne točke za provedbu Financijskih instrumenata Europskoga gospodarskog prostora 2009. - 2014.

'Dobro je i za Hrvatsku i za Vladu da jedan dio ljudi koji je u posljednje četiri godine akumulirao znanje i iskustvo u jednom specifičnom segmentu, sad nastavlja raditi na jednoj drugačijoj funkciji', rekao je Grčić, piše Jutarnji.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene