Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HDZ OSUDIO OVAJ POTEZ

Na vrata restorana zalijepio zabranu ulaska za - SDP. Oglasio se i Arsen Bauk: "Idem po kokice i gledat ću kako me premijer brani"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasnik restorana u Imotskom na vrata lokala zalijepio je plakat s porukom da je zabranjen ulaz SDP-ovcima, posebice Arsenu Bauku i Nenadu Staziću. O svemu se oglasio i HDZ.

Ne jenjavaju reakcije na sukob HDZ-a i vlasnika riječkog lokala ''Three monkeys'', koji je zabranio ulazak HDZ-ovcima u njegov lokal ne jenjavaju. Sada se u sve uključio i ugostitelj iz Imotskog.

Naime, vlasnik restorana, Teo Zdilar, zalijepio je na vrata svoga ugostiteljskog objekta plakat s natpisom ''Zabranjen ulaz za SDP, Arsena Bauka i Nenada Stazića'', a pri dnu stoji njegov potpis ''Teo Zdilar'', prenosi Dalmacija News.

O tome se i oglasio i HDZ na službenom Facebook profilu te osudio Zidlarov postupak.

''Premda je očito riječ o reakciji na objavu 'Tri majmuna', potez ugostitelja Zdilara je nedopustiv. Osuđujemo ovu diskriminaciju prema članovima SDP-a i protivimo se diskriminaciji zbog političkih uvjerenja'', napisali su.

Pročitajte i ovo Nikolina Brnjac ''STAY SAFE IN CROATIA'' Ministrica Brnjac o planovima za nadolazeću turističku sezonu: ''Imali smo dobra iskustva, svakako bi mogla biti bolja od prethodne''

Pročitajte i ovo Željko Rukavina ČUDNOVATA OBJAŠNJENJA Čelni ljudi Crvenog križa u Topuskom o naplati 12 kuna članarine od potrebitih: "Mi bismo ljudima vratili i duplo od toga samo da nismo dospjeli u medije", "Čovjek radi i griješi"

O svemu se oglasio i Arsen Bauk. "Idem uzeti kokice, tamo gdje još smijem doći, i s uživanjem gledati kako me premijer brani. Uzrujan sam poput SAD-a i Velike Britanije kad im je NDH objavila rat 1941. godine'', rekao je  za Telegram, na pitanje je li uzrujan zbog zabrane.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene