Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zimski uvjeti na cesti

Najavljeno zahladnjenje je stiglo: U Gorskom kotaru pao i snijeg

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zahlađenje koje je u nedjelju stiglo do naših krajeva vratilo je zimske uvjete na cestama u Gorskom kotaru.

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, a između Novog Vinodolskog i Senja dodatno za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom, izvjestio je HAK u ponedjeljak ujutro.

Pročitajte i ovo Sunčan dan u Splitu Vremenska prognoza Pred nama je šarolik početak tjedna, barem što se tiče vremena: Meteorolog otkrio što nas čeka Ilustracija Promjena vremena Upaljeni meteoalarmi: Stiže olujni vjetar, nevrijeme i drastično zahladnjenje

Od mosta Maslenice do južnog ulaza u tunel Sveti Rok na autocesti A1 vozi se uz ograničenje brzine od 40 km/h. Kroz tunele Mala Kapela i Grič i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb kroz tunel Tuhobić zbog radova je zatvorena po jedna tunelska cijev, a promet se odvija dvosmjerno kroz drugu.

Tijekom noći s nedjelje na ponedjeljak zbog zimskih uvjeta i snijega u Gorskom kotaru na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Kikovica i Bosiljevo promet je bio zabranjen kamionima s prikolicama i tegljačima s poluprikolicama. Snijeg se u međuvremenu otopio.

U sjevernom i sjeverozapadnom dijelu zemlje te u Gorskom kotaru, na sjevernom Jadranu, u Lici i u središnjem dijelu unutrašnjosti zbog mokrih kolnika, a ponegdje i veće količine vode na kolniku promet je jutros tekao usporeno i otežano. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene