Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stanje sve gore

Zagrepčani zbog nevremena na rubu: "Šteta je potpuna. Ova agonija traje danima"

Aktualno Galerija Siniša Jembrih, vatrogasci Siniša Jembrih, vatrogasci Foto: DNEVNIK.hr Štete u Zagrebu nakon nevremena, ilustracija - 3 Štete u Zagrebu nakon nevremena, ilustracija - 3 Foto: DNEVNIK.hr Štete u Zagrebu nakon nevremena, ilustracija - 2 Štete u Zagrebu nakon nevremena, ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Štete u Zagrebu nakon nevremena, ilustracija - 1 Galerija 1/4 >>
Ovaj olujni udar stigao je još sinoć - pogodio je sjever Hrvatske i okolicu Zagreba. Jak vjetar pratila je kiša uz grmljavinu, a u Zagrebu je padala i tuča. Vatrogasci su, kažu, imali četiri intervencije. Neki krovovi još uvijek nisu natkriveni pa je ljudima opet prokišnjavalo u stanove i kuće. Zagrepčani su nakon oluje podnijeli više od 3 i pol tisuće prijava štete. Oko 500 prijava odnosi se na oštećene automobile, a sve ostalo na građevine.

Vatrogasci su, kažu, u Zagrebu imali četiri intervencije. Neki krovovi još uvijek nisu natkriveni pa je ljudima opet prokišnjavalo u stanove i kuće. Zagrepčani su nakon oluje podnijeli više od 3500 prijava štete. Oko 500 prijava odnosi se na oštećene automobile, a sve ostalo na građevine.

"Šteta je potpuna, kad bih trebao procijeniti, potpuna je šteta. Ova agonija traje danima, svakim danom ova šteta se povećava i pokušavamo to sad sanirati. Dobri ljudi su došli i počeli su raditi", rekao je Amir Letić.

Pročitajte i ovo Ilustracija Odluka na Skupštini Nova pravila za besplatni pokaz u Zagrebu: Pogledajte što se mijenja nakon 11 godina

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Zagrebu - 4 velika oluja iznad hrvatske VIDEO Snaga nevremena iznenadila i Matu Rimca, objavio snimku: "Ovo roka sat vremena. Ne znam da sam to vidio prije"

Siniša Jembrih, zapovjednik Vatrogasne postaje Zagreb pojasnio je da se još uvijek sanira šteta prošlotjednog nevremena.

"Danas smo također imali relativno mirnu situaciju što se tiče zadnjeg nevremena, jučerašnjega, međutim, mi još uvijek saniramo posljedice nevremena od prošloga tjedna, srijede i petka. Mislim da, prema svim pokazateljima, to će biti jedna od najvećih prirodnih nesreća koja je zadesila grad Zagreb", pojasnio je.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene