442229
442229
442229
442229
442229

IMALI SU ŠTO ZA VIDJETI 'Kad kameni blok uđe u 11-icu kroz pod'

  • , 04.07.2016., 13:43
  • Autor:
  • komentara

Jedan je zagrebački tramvaj danas bio žrtva kamene kocka koja mu je probila pod.

 
 
 
 
Rupa u 11-ici (Foto: Facebook/Zakaj volim Zagreb)
Rupa u 11-ici (Foto: Facebook/Zakaj volim Zagreb)

Na popularnoj Facebook stranici Zakaj volim Zagreb danas je objavljena jedna, u najmanju ruku, zanimljiva fotografija iz ZET-ovog tramvaja broj 11. Pod tramvaja probila je kamena kocka te je na tom mjesto ostala poprilična rupa ispred jednog sjedala.

Kako je autorica fotografije napisala, rupu u tramvaju zamijetila je na Črnomercu.

ZET-u smo uputili i službeni upit te su nam odgovorili kako se trenutno 'utvrđuje točan razlog zbog kojeg se kameni blok izdigao, na što se, na žalost, nije moglo preventivno utjecati'.

Oštećeni tramvaj je poslan u spremište, a dio pruge je saniran.

 

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se