Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Zadru

Sudac podnio ostavku zbog referenduma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Željko Rogić bio je predsjednik gradskog zadarskog Povjerenstva za provedbu državnog referenduma.

Predsjednik zadarskog Općinskog suda Željko Rogić podnio je ostavku na mjesto predsjednika gradskog zadarskog Povjerenstva za provedbu državnog referenduma.

Pročitajte i ovo Ilustracija Važna objava Nezakoniti otkazi, mobing, plaće na ruke... Izvješće koje prikazuje što se događa u Hrvatskoj Screenshot žestoka svađa VIDEO Kaos na zadarskom gradskom vijeću, padale psovke i optužbe, a malo je nedostajalo da dođe i do tučnjave: "Vi jasno i glasno podržavate pedofile"

>> Već 3. zahtjev za ocjenu ustavnosti referendumskog pitanja o braku

Tvrdi da se referendumom nameće ustavna definicija braka i da i samo pitanje predstavlja diskriminaciju homoseksualne manjine. Istakao je i da je provođenje referenduma bacanje novca, pogotovo u vrijeme dok ljudi nemaju za kruh.

'Ovog referenduma nije smjelo biti, jer predstavlja diskriminaciju homoseksualne manjine. Nemamo pravo referendumom nametnuti ustavnu definiciju braka i na taj način odreći manjini legalnu mogućnost takve zajednice', rekao je Rogić, inače na glasu kao jedan od najučinkovitijih domaćih sudaca, koji je u nekoliko dana riješio stotinjak predmeta starih 40 godina. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene