Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odlična vijest!

Zadar okrunjen titulom najbolje europske destinacije u 2016. godini

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grad Zadar okrunjen je titulom najbolje europske destinacije u 2016. godini.

Nakon tri tjedna online glasanja odabrane su najbolje destinacije u 2016. godini. Od dvadeset gradova kandidata koji su se natjecali za najbolju destinaciju u 2016., ovu prestižnu titulu osvojio je grad Zadar.

Pročitajte i ovo Sudar automobila Ugašen još jedan život Prometna nesreća u okolici Zadra: Poginula je jedna osoba, očevid u tijeku Problem proračuna u Zadru - 1 tehnički proračun Sve je stalo zbog svađe: Gradonačelnik i Gradsko vijeće prebacuju loptice, a radnici strahuju za plaće

'Zadar je odličan grad, grad pun tradicije, a moderan, grad na moru. Zadar je drugačiji, neusporediv, s nježnom i udobnom atmosferom. Zadar je tih i siguran. U njemu ćete naići na povijesne dijelove rimske vladavine ali i moderne i ugodne trgovine i restorane s pristupačnim cijenama, domaće voće i povrće kao i koncerte na otvorenom. U Zadru ćete uživati u odličnoj hrani i preljepim šetnjama koje će pratiti jedinstveni zvukovi morskih orgulja', stoji u opisu grada na European Best Destinations.

Nakon Zadra slijede Atena, Plovdiv, Nant, Azorski otoci, Pariz, Novi Sad, Bruxelles, Kotor, Milan, Prag, Rim, Beč, Madrid i Nikozija, kao najbolji gradovi za odmor ili putovanje u 2016. godini.

U online anketi sudjelovalo je ukupno 288.992 osoba.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene