Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gotova zima?

Za vikend stiže proljeće: Temperature i do 18 stupnjeva!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sibirske zime koje su zaledile cijelu zemlju, sudeći po prognozama, daleko su iza nas.

U narednim danima grijat će nas temperature primjerenije za proljeće nego za veljaču. Vremenska prognoza donosi nam dobre vijesti, vrijeme se smiruje te ćemo idućih dana uživati u jednom uglavnom sunčanom i sve toplijem razdoblju.

Pročitajte i ovo Ilustracija pogoršanje vremena Stiže velika promjena vremena: Izdana su upozorenja, moguća tuča Saharski pijesak stigao do Hrvatske Objavljene satelitske snimke Saharski pijesak stigao u Hrvatsku: "Atmosfera u dijelovima zemlje bit će zamućena"

Lagano ćete osjetiti i miris proljeća, dan je sve dulji i premda se zima još uvijek može vratiti, to se sigurno neće dogoditi u ovom tjednu. Idućih dana bit će barem djelomice sunčano, a vedro vrijeme ponegdje će i prevladavati. Jutra hladna, mjestimice i maglovita, no danju će prema kraju tjedna ponovno i osjetnije zatoplijeti.

>> Na osječkom području dvije osobe umrle od hladnoće

Duž Jadrana će također uglavnom prevladavati sunčano, uz tek nešto više oblaka u četvrtak. U srijedu još bura, a zatim većinom umjeren sjeverozapadnjak. Temperatura i na moru u laganom porastu.

Petak i subota bit će najtopliji dani ovog tjedna. Temperature bi se u obalnom području mogle penjati do 18, a u unutrašnjosti do 16 stupnjeva. Nedjelja ipak donosi lagano zahladnjenje i temperature ispod 10 stupnjeva.
 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene