Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije prigoda za izlete

S 21 NA 0 STUPNJEVA Ovaj vikend neće biti za obiteljske izlete u prirodu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon promjenjivog vremena dolazi nam veće zahlađenje. Dnevne temperature past će na 11 stupnjeva.

I sutra nas očekuje promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima, a ujutro ponegdje u unutrašnjosti s maglom.

Pročitajte i ovo Ilustracija VREMENSKA PROGNOZA Stižu pljuskovi i grmljavina, a ponegdje je moguć i snijeg Ilustracija VREMENSKA PROGNOZA Što nas čeka u idućim danima? Meteorolog otkriva kakav nas vikend očekuje

Većinom je u drugome dijelu dana moguće malo kiše ili pokoji pljusak, posebice na Jadranu i u krajevima uz Jadran. Vjetar slab i umjeren, uglavnom u gorju na udare i jak jugozapadni, a na Jadranu i jugo. Najniža jutarnja temperatura između 0 i 6, na Jadranu 8 i 13, a najviša dnevna od 16 do 21, u istočnoj Slavoniji do 24 °C,s toji na stranicama DHMZ-a.

U subotu i nedjelju u kopnenim krajevima padat će kiša, zahladnjet će, posebice u nedjelju, kad će južne vjetrove zamijeniti sjeverni. Nije prigoda za izlete. Na prijelazu u sljedeći tjedan, uz daljnje zahladnjenje, u gorju je moguć i snijeg.

Na Jadranu će u petak i subotu biti još razmjerno toplo s jugom, pri čemu će u subotu biti oblačnije i kišovitije nego u petak. Od nedjelje zahladnjenje s burom.

Prema prognozama za sedam dana, nagli pad temperature očekuje se u nedjelju, te će tako za razliku od maksimalnih dnevnih temperatura od 19 stupnjeva, u nedjelju one biti svega 12 stupnjeva, a u ponedjeljak 11. Bit će umjereno do znatno oblačno, povremeno uz kraća sunčana razdoblja.

Do tada, sunce će nas grijati na oko 19 stupnjeva.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene