Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Petu godinu zaredom

Weekend Media Festival 5. godinu zaredom okupio vodeće stručnjake

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Petu godinu zaredom Weekend media festival okupio je vodeće medijske, komunikacijske i marketinške stručnjake, ali i gospodarstvenike.

Tijekom tri dana u Rovinju će se održati brojna predavanja i radionice. Uz domaće stručnjake, tu su i gosti iz cijeloga svijeta. Raspravlja se o brojnim temama od filma, sporta do novih tehnologija i načina financiranja medija. Ipak, kao najveću vrijednost ovoga okupljanja svi ističu kontakte i razmjenu iskustava.

Pročitajte i ovo Objava Hrvatske turističke zajednice Pobrisali objavu HTZ objasnio kako su pomiješali Rovinj i Korčulu: Kažu bila je to nenamjerna pogreška Weekend Media Festival (Foto: Weekend Media Festival) - 2 top teme Na Weekend Media Festivalu: Severina, Huljić i Rasta, izbor najboljeg političkog PR-ovca godine i kako se transformira TV

'Mislim da smo uspjeli u kombinaciji opuštenosti i poslovnosti naći pravi omjer gdje ljudi stvarno dobiju nešto, protuvrijednost za svoj uloženi novac. I vrijeme koje su tu proveli', rekao je Tomislav Ricov, direktor festivala.

>> Bogat program Weekend Media Festivala

'Sve one ljude koje kroz godinu dana ne uspijem uhvatiti, iako se družimo na Facebooku, društvenim mrežama, virtualno, i srećemo se po ovakvim događanjima, ali ovdje imamo priliku popiti kavu, popiti piće i dogovoriti nekakvu suradnju, zato svi dolaze', rekao je Krešimir Macan, PR stručnjak.

'Ukoliko sudjelujete u radionicama različitim možete doista onih praktičnih vještina naučiti i to je ono po čemu mi je Weekend media festival najbolji', rekao je Ranko Stojilović, menadžer za komunikacije i projekte iz Beograda.

U struci u kojoj se pravila igre, trendovi i tehnologija mijenjaju velikom brzinom, biti u korak s vremenom od presudne je važnosti. Zanimljivi paneli i rasprave ipak su samo dio vrijednosti festivala. Druženje je ovdje oduvijek bilo u prvome planu. Dobar omjer poslovnosti i opustenosti ovdje je ključ uspjeha.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene