Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U sklopu natječaja za 2015.

Inin 'zeleni pojas': Vukovarska udruga Golubica dobila sredstva za projekt 'Poboljšanje životnih uvjeta'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uz Ininu financijsku pomoć te angažman INA Kluba volontera, vukovarska Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem 'Golubica' provodi projekt 'Poboljšanje životnih uvjeta' koji je jedan od 15 odabranih u sklopu prošlogodišnjeg Ininog natječaja Zeleni pojas.

Projektom 'Poboljšanje životnih uvjeta' za koji je Udruga Golubica osigurala sredstva preko Zelenog pojasa između ostalog uređuje se okućnica stambenog objekta u kojem Udruga pruža usluge organiziranog stanovanja u dvije stambene zajednice za svoje štićenike – osobe s intelektualnim oštećenjem.

Pročitajte i ovo Provjereno: Šljunak - 7 Krađa trajala mjesecima Neki su odvozili po malo, neki utovarivali bagerima... sve dok nije nestalo dvije trećine brda: "To je sve na otvorenom" Radovi na odmorištu Zagreb - 2 Radovi na A3 VIDEO/FOTO Ogromno gradilište kraj Zagreba: Novi kompleks niče na mjestu poznatog odmorišta, doznajemo što će se sve izgraditi

Uoči Međunarodnog dana obitelji koji se obilježava 15. svibnja, u realizaciju projekta uključio se i INA klub volontera: Inini volonteri pomogli su u finalizaciji uređenja objekta i okolnih zelenih površina, bojali ogradu i postavljali zaštitnu mrežu te se družili s korisnicima Udruge.

S ciljem širenja svijesti o važnosti očuvanja okoliša, INA je i ove godine nastavila s programom Zeleni pojas.

Rok za prijave istekao je 13. svibnja te će stručna komisija i ovoga puta odabrati najbolje, dok će jedan od projekata po prvi put odabrati i fanovi Inine Facebook stranice. Svi detalji dostupni su na stranici www.ina.hr/zelenipojas.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene