Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stožer odustao

Vukovar: Ipak samo jedna kolona sjećanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Stožera za obranu hrvatskog Vukovara Tomislav Josić potvrdio je da će 18. studenoga u Vukovaru biti jedna kolona sjećanja.

Unatoč najavama, da će 18. studenog Vukovarom proći dvije kolone sjećanja, Stožer je ipak potvrdio da će kolona biti samo jedna. Međutim, kažu da će se osjetiti razlika između vukovarske i nevukovarske Hrvatske. 'Bit ćemo negostoljubivi', rekao je Tomislav Josić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Njegovu politiku nazvali trulom Stožer pozvao članove da ne glasuju za Josipovića Slika nije dostupna Ovogodišnje obilježavanje Vukovarski stožer: Bila je jedna kolona, ostalo su bili pokušaji pete kolone

Podsjetimo, Stožer za obranu hrvatskog Vukovara najavljivao je da će bojkotirati službeni protokol obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 18. studenoga i da će taj spomendan obilježiti svojim, posebnim protokolom te neće nastaviti razgovore s Vladom i svoje će zahtjeve vezane za dvojezičnost u tom gradu pokušati ostvariti 'drugim putem'.

>> I Koordinacija braniteljskih udruga protiv dva protokola

Nakon tih najava Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskoga rata grada Vukovara i Koordinacija vukovarskih stradalničkih udruga. izrazile su svoje neslaganje tom najavom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene