Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Njegovu politiku nazvali trulom

Stožer pozvao članove da ne glasuju za Josipovića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stožer za obranu hrvatskog Vukovara pozvao je u utorak članove i simpatizere da izlazak na predsjedničke izbore shvate kao važnu obvezu prema svojoj djeci i društvu u kojemu žive, da pomno pročitaju izbornu poruku Hrvatske biskupske konferencije i kardinala Bozanića te da masovno iziđu na izbore i glasuju po svojoj savjesti, ali ne za Ivu Josipovića.

"Pod krinkom demokracije, predsjednički kandidat Ivo Josipović kao predsjednički kandidat uske skupine društva želi javnosti podmenuti retrogradne, totalitarne i trule temelje države tajnovitim ustavnim promjenama", ustvrdio je na konferenciji za novinare predsjednik Stožera Tomislav Josić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Premijer ne može doći Stožer najavio termin novog sastanka s Vladom, Vlada demantira Slika nije dostupna O dogovoru u Vukovaru Josipović: Potvrdila se teza da razgovor nije podrška neredima

Dodao je da se od predsjedničkih kandidata sa Stožerom, na osobni zahtjev, sastala samo kandidatkinja HDZ-a i partnerskih stranaka Kolinda Grabar-Kitarović, i to dva puta.

Prve reakcije kandidata nakon sučeljavanja na Novoj TV

Predsjednik Stožera za obranu hrvatskog Vukovara pozvao je građane da masovno iziđu na izbore i glasuju po svojoj savjesti uvažavajući činjenice, a izbjegavajući, kako je rekao, opasne medijske pokušaje ubijanja nade u Hrvatskoj.

"I, naravno, nemojte glasovati za Ivu Josipovića", poručio je Josić te istaknuo da su mediji u Hrvatskoj propustili izvijestiti da je "savjetnik predsjednika Josipovića za branitelje Vlado Marić prije nekoliko dana dao neopozivu ostavku zbog neslaganja i provođenja politike prema braniteljima, posebice zbog problematike u Savskoj i prosvjeda branitelja". (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene