Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Planirate roštilj?

SUNCE, KIŠA ILI BURA... Doznajte kakvo će vrijeme biti za 1. maj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kišno i hladno vrijeme diljem zemlje protegnut će se i na nadolazeći vikend. Donosimo kakvo će vrijeme biti za 1. maj.

Prema trodnevnim podacima kojima raspolaže Državni hidrometeorološki zavod, u subotu će u Hrvatskoj biti djelomično sunčano vrijeme s promjenjivom naoblakom. U unutrašnjosti je u subotu mjestimice moguća magla.

U nedjelju
, kad se diljem zemlje obilježava 1. maj, Međunarodni praznik rada, čeka nas jače naoblačenje s kišom, uglavnom duž Jadrana i u gorju, a prema večeri i mjestimice u sjevernim kopnenim krajevima. Lokalno u nedjelju poslijepodne može pasti i obilnija kiša, ponajprije na moru i u gorju.

Važno je ovo upozorenje za sve koji planiraju tradicionalno 1. maj provesti na otvorenom, roštiljajući i uživajući u prirodi.

U ponedjeljak vrijeme će također biti promjenjivo s povremenom kišom, ponajprije u prvom dijelu dana. Lokalno u ponedjeljak može pasti i obilnija kiša, ponajprije na moru i u gorju.

U nedjelju i ponedjeljak puhat će umjeren do jak sjeverni i sjeveroistočni vjetar, a na Jadranu jaka, na udare i olujna bura i sjeverac.

Dakle, pripremite se na prevrtljiv vikend uz kojeg ćete se ipak, nadamo se, uspjeti zabaviti.

Pročitajte i ovo Snijeg u Tršću, mjestu u Gorskom kotaru Proljeće na pauzi VIDEO Nevrijeme pogodilo Istru, grom zapalio kuću. U Gorskom kotaru pao snijeg Ilustracija VREMENSKA PROGNOZA Stižu pljuskovi i grmljavina, a ponegdje je moguć i snijeg

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene