Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Susret s kosovskim kolegom

Vrdoljak: Treba krenuti u obnovu fasada starih gradskih jezgra

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar graditeljstva i prostornog uređenja Ivan Vrdoljak susreo se s Dardanom Gashijem, ministrom okoliša i prostornog planiranja Kosova.

Ministar Vrdoljak istaknuo je kako je operativna suradnja Hrvatske i Kosova samo početak u stvaranju suradnje sa zemljama u regiji gdje Hrvatska ima prednost jer prva ulazi u Europsku Uniju, te može biti regionalni lider. Komentirao je i najavljivane projekte ministarstva koji očekuju realizaciju.

Pročitajte i ovo Ivan Vrdoljak Nakon žalbi građana Loše vijesti za bivšeg ministra: Tvrtka Ivana Vrdoljaka ostala bez dozvole za rad Aleksandar Vučić o nemirima na kosovu "Vučić se priprema za invaziju, gradi baze u obliku potkove": Uznemirujuće tvrdnje uglednog britanskog lista

>> Ministar Vrdoljak: Najveći problem je kreditna sposobnost građana

'Dvije stvari koje su dosta ambiciozne, a moraju se pokrenuti su urbana regeneracija i obnova fasada starih gradskih jezgra. Tu moramo naći sredstva najvjerojatnije Unije jer danas u proračunu to jako teško možemo očekivati. To je model koji do kraja godine moramo složiti', rekao je Vrdoljak.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene