Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prevezeni u Split i Zagreb

Vojni helikopteri spasili četiri pacijenta s Visa i Hvara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Helikopteri Hrvatskog ratnog zrakoplovstva jučer su preveli četiri pacijenta s Hvara i Visa u splitsku bolnicu.

Helikopteri Hrvatskog ratnog zrakoplovstva jučer su preveli četiri pacijenta s Hvara i Visa u splitsku bolnicu, a jedan od njih tijekom noći helikopterom je prebačen u Zagreb, doznaje se u Državnoj upravi za zaštiti i spašavanje.

Pacijent koji je, nakon što je s Hvara dovezen u splitsku bolnicu, oko jedan sat iza ponoći prevezen u Zagreb urugvajski je državljanin. Prijevoz iz Splita do Zračne luke Zagreb realiziran je helikopterom HRZ-a, a nakon toga je pacijent do Klinike za traumatologiju prevezen vozilom hitne medicinske pomoći, ističu u DUZS-u.

Pročitajte i ovo Piloti Rafalea Svečana ceremonija Rafalei konačno u Hrvatskoj! Pogledajte veliku galeriju Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama

>> Vojnim zrakoplovom prevezeni organi za transplantaciju

Ranije tijekom jučerašnjeg dana jedan je pacijent na zahtjev hitne medicinske pomoći oko 13 sati za nešto više od 45 minuta s Visa dovezen u Split.

Drugi je oko 19.40 sati nakon nešto više od 30 minuta leta u Split stigao s helidroma Stari Grad na Hvaru, dok je dvoje pacijenata s helidroma Hvar do splitske bolnice, također na zahtjev hitne medicinske pomoći, prevezeno od 21,45 do 22:29 sati, izvijestio je DUZS.(Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene