Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zagreb-Dubrovnik-Zagreb

Vojnim zrakoplovom prevezeni organi za transplantaciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zrakoplovom Hrvatskog ratnog zrakoplovstva danas je hitno prevezen medicinski tim te preneseni organi za transplantaciju na relaciji Zagreb-Dubrovnik-Zagreb.

Medicinski tim Kliničke bolnice Merkur zrakoplovom HRZ-a prebačen je do Opće bolnice Dubrovnik gdje je izvršio eksplantaciju organa, te se u popodnevnim satima vratio u KB Merkur u Zagrebu, priopćeno je iz Ministarstva obrane RH.

Pročitajte i ovo Devet novih kamiona Čistoće - 2 Spomenuo i Jakuševec FOTO Stigli novi kamioni: Tomašević otkrio i kad bi mogla početi sanacija odrona na Jakuševcu Prometna nesreća na Soblinečkoj cesti Očevid u tijeku Na Soblinečkoj cesti sudarila se tri automobila: Jedan završio na boku, vatrogasci izvlačili zarobljene

>> MORH: Helikopterima HRZ-a prevezeno 17 pacijenata

Posade Eskadrile transportnih aviona su zrakoplovom An-32B hitno prevezle medicinski tim i organe za transplantaciju (jetra i bubrezi) na zahtjev Ministarstva zdravlja Republike Hrvatske, navodi se u priopćenju iz MORH-a.(Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene