Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I Sinčić odlazi

Ostavka u Saboru: Vladimira Palfi svoj mandat prepustila Snježani Sabolek

Vladimira Palfi (Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Vladimira Palfi (Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Aktualno Galerija +0 Vladimira Palfi (Foto: Patrik Macek/PIXSELL Galerija 1/1 >>
Potpredsjednica Živog zida mandat je već jednom stavila u mirovanje i prepustila ga Branimiru Bunjcu. Kako ga ne može dva puta zamrznuti, podnijela je ostavku.

Saborsko Mandatno-imunitetno povjerenstvo u četvrtak je donijelo nekoliko odluka o zamjenama u saborskim klupama, među kojima je najzvučnija ostavka potpredsjednice Živog zida Vladimire Palfi Sinčić na zastupničku dužnost.

Pročitajte i ovo Fotograija uoči konstituiranja Sabora uoči sjednice sabora Kakva fotka: Na njoj su svi (iako ih možda nećete prepoznati), samo njega nema Izbor predsjednika Sabora Izbor predsjednika Sabora VIDEO Ovih šestero zastupnika glasalo je protiv Gordana Jandrokovića

Palfi je već jednom mandat stavila u mirovanje i prepustila ga Branimiru Bunjcu, koji je nakon unutarstranačkog sukoba zbog mandata u Europskom parlamentu napustio Živi zid, a kako bi mandat ostao stranci, Palfi je podnijela ostavku jer mandat nije moguće dva puta zamrznuti i prepustila ga stranačkoj kolegici Snježani Sabolek.

I predsjedniku Živog zida Ivanu Viliboru Sinčiću prestao je zastupnički mandat zbog odlaska u Europski parlament, na njegovo mjesto u Saboru dolazi Damjan Vucelić.

Zbog istog razloga zastupnički mandat prestao je i novoizabranom europarlamentarcu SDP-ovu Predragu Fredu Matiću, a kao njegova zamjena zastupnički mandat počinje obnašati SDP-ov gradonačelnik Nove Gradiške Vinko Grgić. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene