Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ukidanje sankcija

VIDEO Viviane Reding konačno zadovoljna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada se novoizglasane izmjene 'lex Perković' implementiraju, zaustavit će se proces sankcija protiv Hrvatske, rekla je Viviane Reding.

Potpredsjednica Europske komisije Viviane Reding danas je komentirala ukidanje sankcija protiv Hrvatske u slučaju 'lex Perković'.

Pročitajte i ovo Sabornica izvješće DIP-a Samo jedan mlađi od 30: Objavljeno tko su najmlađi i najstariji izabrani zastupnici i zastupnice Andrej Plenković i Peđa Grbin Iz minute u minutu Domovinski pokret slikao se ispod velikog križa i oglasio o SDSS-u, a Grbin poručio da Plenković treba psihijatra

'Prema mom mišljenju to je završena priča jer je hrvatski parlament izglasao zakon koji je Vlada obećala. Čim bude zakon implementiran zaustavit ćemo postupak sankcija', rekla je Reding.

>> Europska komisija pozdravila promjene 'lex Perković', ali...

Dodala je i kako su se brojne zemlje članice očitovale o slučaju Hrvatske i europskog uhidbenog naloga, no da je na Komisiji da djeluje pa će Komisija i dalje djelovati po tom pitanju.

Podsjetimo, sporni zakon o izmjenama i promjenama Zakona o pravosudnoj suradnji u kaznenim stvarima s državama članicama Europske unije izglasan je s 83 glasova za, 28 protiv i 8 suzdržanih.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene