Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neutemeljen zahtjev

Visoki trgovački sud odbio zahtjev vlasnika 'Dalmatinke Nove'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Visoki trgovački sud u Zagrebu odbacio je zahtjev vlasnika "Dalmatinke Nove", braće Ladini, za izuzećem svih sudaca Trgovačkog suda u Splitu u vezi sa zahtjevom da se otvori stečaj nad tom tvrtkom, doznaje danas Hina od odvjetnika radnika Zorana Vujanovića.

U svom zahtjevu vlasnici Ladiniji su naveli kako su suci splitskoga trgovačkog suda u tom predmetu pristrani prema jednoj strani u postupku - radnicima. No Visoki trgovački sud u Zagrebu odbacio je kao neutemeljen zahtjev vlasnika 'Dalmatinke Nove', a novo ročište u vezi s otvaranjem stečaja u tom poduzeću na splitskom Trgovačkom sudu zakazano je za 14. srpnja, potvrdio je odvjetnik Vujanović.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ozlijeđen košarkaš Dalmatinka Nova: Bagere zaustavljali tijelima Slika nije dostupna Dosadilo im čekati Radnici Dalmatinke Nove prosvjeduju pred sudom

Predsjednica Nezavisnog sindikata 'Dalmatinke Nove' Iva Radonja izjavila je za Hinu da će se sutra u 9 sati pred tvornicom okupiti radnici kako bi se dogovorili o organiziranu odlasku na ročište u Split.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene