Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jeste li ga pogledali?

VIDEO Vlada s vukom i tri praščića poziva na legalizaciju objekata!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlada RH je na vrlo neobičan način odlučila pozvati građane da legaliziraju bespravno sagrađene objekte.

Vlada Republike Hrvatske na You Tubeu je objavila filmić o legalizaciji bespravno sagrađenih objekata. U glavnim ulogama nalaze se vuk i tri praščića, no suprotno događajima u dječjoj bajci praščići ovaj put nisu ostali bez kuće. 'Praščići, vidim, velika vam kuća. Imate li vi građevinsku dozvolu?', upitao je vuk praščiće. 'Evo gospon vuk, papiri su čisti', odgovorili su mu.

Pročitajte i ovo Damir Habijan fascinantno mu je Habijan poručio oporbi: "Priznajte da ste izgubili" Konstituiranje Sabora - 1 utrka s vremenom Ovo su rokovi za sastavljanje saborske većine: Što ako ne uspije izglasavanje predsjednika Sabora?

Vlada je na svojoj Facebook stranici skupila već brojne kritike na temu legalizacije. 'Sve to štima, svatko bi to poželio da ima čiste papire, ali otkuda ljudima novci da plate legalizaciju kad posla nigdje nema ili ima pa ne dobijete plaću?', napisao im je jedan korisnik.

>> Probajte pogoditi koliko ovog čovjeka košta legalizacija staje!

Vlada je već mnogi puta pozivala građane na legalizaciju bespravno sagrađenih objekata. To uključuje kuće, vikendice, ali i gospodarske objekte te zazidane balkone i slično. Tko na vrijeme ne legalizira, objekt će mu biti srušen. Ministar Vrdoljak tvrdio je kako motiv za legalizaciju nije punjenje državnog proračuna, no mnogi građani kažu kako objekte ne mogu legalizirati jer novca, jednostavno, nemaju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene