Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čišćenje non-stop

VIDEO 24 sata snijega na Trgu bana Jelačića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagreb je zatrpalo čak 68 centimetara snijega, s kojim muku muče kako vozači, tako i pješaci te gradski javni prijevoz. Glavni zagrebački trg, međutim, dobio je bitku sa snijegom.

Zimska služba tijekom čitavog jučerašnjeg dana držala je Trg bana Jelačića prohodnim, a kako je to izgledalo možete vidjeti i u priloženom timelapse videu, kojeg je snimila nadzorna kamera tvrtke Skyline Croatia. Snimka počinje jučer oko 4 sata ujutro, a završava noćas oko 1 sat iza ponoći.

Pročitajte i ovo Zagrebački Jarun Na Dan planeta Zemlje Na Jarun se više ne može automobilom: Dopuštenje imaju samo ove kategorije građana Slika nije dostupna Zameten snijegom VIDEO Pogledajte snježnu transformaciju Trga bana Jelačića u samo 24 sata

>> Tramvajski promet i dalje u problemima, pazite na snijeg koji pada s krovova!

Drugi dijelovi grada nisu dobili isti tretman, no osim zimske službe, na terenu su i sve gradske vatrogasne postrojbe i DVD-i, koji pomažu u čišćenju snijega.

Danas će Zagrepčani, čini se, malo predahnuti od bijelih pahulja, no snijeg se već sutra i prekosutra ponovno vraća. Zimska, služba, vatrogasne postrojbe te i sami građani, imat će pune ruke posla s čišćenjem.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene