Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izbjegla smrt za dlaku

VIDEO: Studentici na krevet pala tona betona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevjerojatna priča iz središta Zagreba. 24-godišnjoj studentici Maji Vuzmek tona betona u stanu je sa stropa pala direktno na krevet. Sigurnu smrt izbjegla je pukom srećom.

Sreća ili sudbina? Maja Vuzmek smrt je izbjegla za dlaku. Da je kao i inače spavala u svom krevetu ostala bi zarobljena ispod tone betona koja se odvojila od stropa. Srećom te je noći zaspala u dnevnoj sobi. 'Čula sam strašnu buku i vidjela sam da je ostatak stana u redu, jedino što je ostalo su zatvorena vrata ove sobe i kad sam otvorila imala sam što za vidjeti sve je bilo puno sitnih čestica prašina tek kad se sve to slegnulo kad sam vidjela kako ovo sve izgleda onda je bio šok...ovo je kaos', ispričala je Maja.

Pročitajte i ovo Nepoznata žena prevarila 75-godišnjakinju i iz torbice joj ukrala nekoliko tisuća eura Opreza nikad dosta Došla 75-godišnjakinji na vrata i rekla da ima poklon: Ubrzo je iz torbice nestalo nekoliko tisuća eura Provjereno: Dijete - 4 Uznemirujuće Šokantan razgovor djelatnice socijalne skrbi s djetetom: "Tata se neće zaustaviti, ići će dalje, a ti ćeš na vještačenje i aparate da vide govoriš li istinu"

Osjećaj sreće što je preživjela brzo se pretopio u nesigurnost. Maja se boji da joj se i u ostatku stana ne propadnu stropovi. Sumnja da je razlog rušenja konstanta gradnja novih zgrada tik do njihove. 'Ovo je bila moja soba ovo je bio moj krevet, ovo je sada skroz nepopravljivo da sam spavala ovdje ovo bi bilo ono što zovemo smrtna postelja', kaže Maja. I ostali stanari strahuju da im se stropovi ne sruše na glavu. Kompanija koja je četiri godine podizala okolne zgrade poručuje da je sve gradila po propisima te da trenutno u neposrednoj blizini sporne kuće ništa ne grade. Maji će štetu popraviti Gradsko stambeno, no izgubljeni osjećaj sigurnosti na spavanju - tko joj to može nadoknaditi?

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene