Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimili ga građani

VIDEO Kerum u novoj epizodi: Čovjek za kojeg pravila ne vrijede?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zašto se u policijskoj postaji nalazi redomat? Tako da ga neki mogu u potpunosti ignorirati.

Mjesto i vrijeme radnje - policijska postaja u zagrebačkoj Petrinjskoj ulici, Odjel za osobne dokumente, poznat i kao mjesto na kojem na tisuće ljudi gubi živce zbog golemih redova i višesatnih čekanja. Radnja se odvija 13. veljače ove godine u 16 sati i 40 minuta. - Tvrdi tako autor videa koji je svoju snimku objavio na You Tubeu.

Pročitajte i ovo Snimka potjere za napadačem u Londonu Ubio 13-godišnjeg dječaka VIDEO Objavljena snimka potjere za napadačem u Londonu: "Ulazi ljudima u vrtove! Zaključajte vrata!" Muškarac s mačetom Oglasio se gradonačelnik VIDEO Objavljena jeziva snimka užasa u Londonu: U napadu mačetom ubijen 13-godišnjak, ranjeno još nekoliko ljudi

Glavni akter - Željko Kerum koji navodno preko reda, prema tvrdnjama građanina koji je snimku objavio, zahtjeva rješavanje svog predmeta bez obzira na to što u spomenutoj policijskoj postaji postoji nešto što se zove redomat i bez obzira na to što je ispred njega bilo barem petero ljudi.

Kerum o Bandiću: 'On je moj prijatelj u nevolji, muci i jadu...'

Autor snimke tvrdi da je jedan muškarac Kerumu osobno donio broj s redomata, prema kojem je, po svoj logici stvari, bio zadnji na redu. No gospođe koje rade na šalteru su, tvrdi on, bivšeg splitskog gradonačelnika uslužile ekspresno, a ostale građane koji su čekali red, upozorile da se drže reda te neka ostanu iza linije.

Kerum je, kaže autor ove snimke, dobio i svoj 'privatni šalter'. U pozadini snimke vrti se prigodna pjesma Dubioza Kolektiva 'Šuti i trpi'.

Do trenutka objave ovog članka nismo uspjeli gospodina Keruma dobiti na telefon.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene