Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne žele ga vidjeti

Sanader ni u Splitu više nema prijatelja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Sanaderovu rodnom Splitu čini se da nema previše iznenađenih što je istraga došla do bivšeg premijera.

Danas je tamo bilo teško naći prijatelja koji će stati pred kamere. Odgovora danas nije bilo u Sanaderovu stanu u Riječkoj ulici u Splitu. No susjed Mladen Vukasović kaže da je bivši premijer nedavno bio tu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ovaj njemu posjekao stabla Svađao se sa susjedom i potamanio mu kokoši: Sad ide u zatvor na šest mjeseci Ovce - 1 Raskol u selu Blejanje ovaca uzburkalo strasti! Jednima smeta smrad, a on tvrdi da je sve to dobro za turiste

>> Nakon burne rasprave Sabor jednoglasno ukinuo Sanaderu imunitet

>> EKSKLUZIVNO: Sanader jutros izašao iz kuće i napustio Hrvatsku

>> VIDEO: USKOK na Sanaderovim vratima

'Bio je prije mjesec dana ovdje u Splitu, a inače je stalno u Zagrebu sada, ali je dolazio i ovdje', rekao nam je njegov susjed u Splitu Mladen Vukasović. Poznaje ga već dugo pa ne vjeruje u njegovu krivnju.

'Meni je on normalan i pametan čovjek'

'Ne vjerujem, jer znam kakav je. Meni je on normalan, pametan čovjek i ništa drugo, samo govorim ovdje, ako je kriv, on onda je kriva i Kosorica, ona mu je bila zamjenica. Ona se nije micala bez njega, kud je on išao tu je išla i ona', objasnio je Vuksanović. No ostali stanari Riječke ulice nisu ga, tvrde, često viđali, a nisu danas imali ni puno riječi hvale.

'Ne želim ga vidjeti, nije mi bio drag nikada', rekao nam je jedan od stanara Riječke ulice. 'Ne želim mu nikakvo zlo, ali mislim da je malo izmanipulirao ljude i njihovo povjerenje, tako da nisam baš na njegovoj strani', nadovezao se drugi.

'Dosta je korupcije oko Sanadera'

U kafiću u koji je Sanader često navraćao, kažu, nisu ga viđali posljednje dvije godine. Vlasnik, ujedno i Sanaderova omiljenog restorana, inače njegov prijatelj iz mladosti, nije bio raspoložen za izjave, kao ni ostali u Splitu za koje se zna da su bili dobri s bivšim premijerom. No Splićani, čini se, nisu bili previše iznenađeni.

'Mislim da je bilo i vrijeme da se tako što dogodi, jer dosta je korupcije bilo oko Sanadera', rekao nam je jedan građanin. U Sanaderovu rodnom gradu, izbornoj jedinici u kojoj je nekada odnosio pobjede, rijetki će stati pred kameru i reći nešto lijepo o bivšem premijeru. Od toga danas bježe čak i njegovi prijatelji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene