Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Već otišao

VIDEO: USKOK na Sanaderovim vratima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
USKOK-ov službenik je pokucao na Sanaderova vrata.

Jutros je službenik USKOK-a uzalud na adresu obitelji Sanader u Kozarčevoj ulici. Došavši do velikih zelenih ulaznih vrata, službenik je pozvonio na portafon i predstavio se. 'Ja sam iz USKOK-a', predstavio se, a ženski glas mu je odgovorio kako Ive Sanadera nema kod kuće. Službenik se nakon toga okrenuo i otišao.

Pročitajte i ovo Ilustracija zločinačko udruženje Uhićenja u tijeku: Nova akcija USKOK-a i policije Podignuta optužnica protiv krijumčara droge Visokovrijedna meta Pao je Cezar: Krijumčari droge ubrali najmanje 3,3 milijuna eura, USKOK podigao optužnicu

>> Imunitet Sanaderu skinut jednoglasno u manje od dvije minute

>> 'Ako se utvrdi odgovornost policije, Karamako treba dati ostavku'

>> EKSKLUZIVNO: Sanader jutros izašao iz kuće i napustio Hrvatsku

Jutros je Mandatno imunitetnom povjerenstvu dostavljen zahtjev za skidanjem zastupničkog imuniteta Ivi Sanaderu, bivšem premijeru i šefu HDZ-a, u kojem ga se tereti za kazneno djelo zloporabe položaja i ovlasti. Isto povjerenstvo, na sjednici održanoj oko 14.30 sati, u manje od dvije minute jednoglasno je donijelo odluku o skidanju zastupničkog imuniteta.

Podsjetimo, Sanader je jutros u 10.45 sati otišao od kuće, da bi u 11.10 bio registriran na graničnom prijelazu Bregana, kako napušta Hrvatsku, a njegov prelazak državne granice je potvrdio i Krunoslav Borovec iz MUP-a. Nakon toga slovenski mediji prenijeli su vijest da je Sanader odletio iz Ljubljane za London.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene