Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Demonstrirala svoje pjevačko umijeće

VIDEO: Premijerka pjeva kao što govori engleski

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dan nakon Sanaderovog svjedočenja premijerka Jadranka Kosor u javnosti je ostavljala dojam da nije niti malo pogođena njegovim nastupom.

Tako je danas u posjetu kod predsjednika Ive Josipovića na dodjeli stipendije Top studentima pustila glas i uz pratnju na klaviru zapjevala pjesmu 'Moja domovina'. Predsjednik Josipović ju je samo gledao i nije htio zasvirati na klaviru niti demonstrirati svoju pjevačku vještinu.

Pročitajte i ovo Predsjednica Grabar-Kitarović pjevala s Matom Bulićem ''Lijepa li si'' Skup u Sesvetama: Kolinda Grabar-Kitarović zapjevala s Matom Bulićem Slika nije dostupna moja domovina Predstavljanje programa završilo pjevanjem, Kolindu Grabar-Kitarović nije omeo čak ni prvi gospodin

>> VIDEO: Dajmo joj da uči!

Josipović nije komentirao pjevačko umijeće Jadranke Kosor, a možda je i bolje tako. U svakom slučaju premijerka zaslužuje pohvalu za hrabrost jer je zapjevala pred javnošću koja ju već kritizira zbog služenja engleskim jezikom. A možda je premijerka zapjevala da se može pozivati na izreku 'Tko pjeva, zlo ne misli'. U priloženom videu možete pogledati nastup premijerke Kosor i sami procijeniti njezino pjevanje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene